Nieuws van Fikki

September 2021

Fikki heeft een TOP 10 van barbecue tips voor u opgesteld. Een mooie leidraad om een perfecte barbecue avond voor te bereiden. Wordt de ster in uw eigen tuin! Lees verder...!

juli 2021

NIEUW in de Webshop! Elke Fikki Outdoor Oven kan vanaf nu uitgebreid worden met stoere opklapbare zijtafels!

FIKKI SIDE WINGS!

mei 2021

Ook op vakantiepark De klepperstee in Ouddorp kan er vanaf nu volop buiten

gestookt & gekookt worden op diverse Fikki Outdoor Ovens bij de tiny houses!!

Een mooi project op vakantiepark De Klepperstee in Ouddorp, het hele park wordt gemoderniseerd met vele mooie tiny houses, cabins en wikkelhouses. Daarbij mocht Fikki een aantal outdoor ovens plaatsen om het echte buitenleven en koken te stimuleren. Zie hieronder een aantal foto's van de huisjes. Binnenkort zullen deze nieuwe Fikki Outdoor Ovens na wat regenbuien vanzelf mooi roestbruin worden. Veel plezier aan alle gasten toegewenst op het park! 

maart 2021

Fikki Outdoor Oven onder een overkapping plaatsen!

Met het verloopstuk naar rond 150mm is het mogelijk om de Fikki Outdoor Oven onder een veranda of overkapping te plaatsen. Dit zijn foto's van een mooie opstelling in een tuin in Breda. Wij kunnen u helpen met het selecteren van de juiste bijbehorende dakdoorvoerset, neem contact op voor meer info. 

januari 2021

Wall of Flame

Op de Inspiratie pagina van Fikki worden vanaf nu alle ingezonden foto's geplaatst op de 'Wall of Flame'. Eén van de unieke eigenschappen van de Fikki Outdoor Oven is de vlammenzee achter het kookgedeelte, de Wall of Flame! Dus stook uw Fikki Outdoor Oven flink op en mail uw foto naar info@fikki.nl en kom op de Wall of Flame!

december 2020:

Sponsor

Fikki is vanaf nu trotse sponsor van de lokale voetbalvereniging s.v. achterveld! Ook tijdens de corona periode is het belangrijk om de plaatselijke verenigingen te ondersteunen. Alle competities liggen stil, er mag alleen getraind worden. Maar de club slaat zich er wel doorheen, hopelijk gaan de competities weer snel van start en kan iedereen het nieuwe bord aanschouwen!

oktober 2020

Nieuwe Accessoires

Fikki heeft een paar nieuwe accessoires voor de Outdoor Oven toegevoegd aan de webshop! De outdoor oven kan voorzien worden van stoer wielen, zodat deze makkelijk verplaatsbaar is in uw tuin. Verder is er een verlengstuk en een verloopstuk voor de pijp bijgekomen.

Check de producten!

juni 2020

De Beste BBQ 2020

Elk jaar reikt debestebbq.nl awards uit voor pizza ovens en barbecues op dat moment.

De Fikki Outdoor Oven wint dit jaar een award voor de meest innovatieve BBQ van 2020!

lees verder...!

 

mei 2020

Trouw

Fikki in de Trouw, lees hier het artikel...