Over Fikki

Uniek 3D ontwerp 
Het is hartje zomer 2018 wanneer Thijs op internet op zoek gaat naar de perfecte buitenhaard voor in zijn tuin, hij vindt niet niet wat hij voor ogen heeft. Buitenhaarden met pizza oven en BBQ zijn wel te vinden, maar Thijs mist daarbij een barbecue deksel zodat er bovenop gebarbecued kan worden, en alles met luchtschuiven te regelen is. Met dat idee kruipt Thijs in zijn pen en schetst wekenlang tekeningen tot hij tevreden is, en werkt het ontwerp uit tot een product, de Fikki Outdoor Oven is geboren.

Thijs vindt dat iedereen in zijn eigen achtertuin een lekker Fikki® moet kunnen stoken en lanceert in 2019 de website van Fikki. De Fikki Outdoor Oven is een van de eerste ontwerpen en nu al een echte klassieker in wording. Thijs is opgeleid als technisch tekenaar en doet in zijn vrije tijd niks anders dan koken op vuur en met die ervaringen is het merk Fikki® ontstaan. Wie wil er nou niet een lekker fikkie stoken?

 

Team Fikki®

De volledige collectie producten van Fikki® is nu online te bestellen via www.fikki.nl of via de verschillende wederverkopers. Een website, merkrechten, modelrechten, alles erop en eraan met als doel eeuwige roem voor Fikki®.

Thijs kan het niet allemaal alleen, een jong en enthousiast team achter Fikki® staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en om alle producten snel te leveren!