Fikki door de jaren heen

 

2018 - Uniek 3D ontwerp

De zoektocht naar de perfecte buitenhaard

Het is hartje zomer 2018 wanneer Thijs op internet op zoek gaat naar de perfecte buitenhaard voor in zijn tuin, hij vindt niet niet wat hij voor ogen heeft. Buitenhaarden met pizza oven en BBQ zijn wel te vinden, maar Thijs mist daarbij onder andere een barbecue deksel zodat er bovenop gebarbecued kan worden, en alles met luchtschuiven te regelen is. Met dat idee kruipt Thijs in zijn pen en schetst wekenlang tekeningen tot hij tevreden is en werkt dit ontwerp uit tot het eerste prototype en bedenkt de naam Fikki. Na veel fikkie stoken en pizza's eten is de multifunctionele Fikki Outdoor Oven geboren!

Multifunctioneel

In de jaren erna is Fikki uitgegroeid tot een echt Nederlands barbecue merk! Het kenmerk van alle producten is nog steeds de multifunctionaliteit. Al onze producten hebben meerdere functies zodat je ermee kunt barbecueën, pizza's bakken of met pannen koken en dat allemaal met hout of houtskool. Alles wat je nodig hebt om het hele jaar door buiten te koken, en dat met één product!! Daar zijn wij uniek in en best een beetje trots op!! 

 

2019 - Oprichting Fikki®

Thijs vindt dat iedereen in zijn eigen achtertuin een lekker Fikki® moet kunnen stoken en lanceert in 2019 de website van Fikki. De Fikki Outdoor Oven is een van de eerste ontwerpen en nu al een echte klassieker in wording. Thijs is opgeleid als technisch tekenaar en doet in zijn vrije tijd niks anders dan koken op vuur en genieten van het buitenleven. Met die ervaringen is het merk Fikki® ontstaan. Wie wil er nou niet een lekker fikkie stoken? 

2022 - Fikki showroom in Achterveld

Begin 2022 is onze nieuwe showroom geopend in Achterveld! Ben je ook net zo'n genieter van het buitenleven, kom dan kijken in onze showroom en beleef het mee! Neem een kijkje in de productie en onze showroom en stook een Fikki®! 

 

 

2023 - Toevoeging Compact en Level modellen

Na drie jaar te bestaan heeft Fikki een flinke uitbreiding in het assortiment, met de toevoeging van de Compact en Level serie, zijn er nu 3 modellen te koop, de Compact, Classic en Level!

 

2024 - We gaan knallen!

In 2024 bestaat Fikki 5 jaar! En dat zullen jullie weten ook! We gaan nog meer pizza's bakken en en het assortiment blijft uitbreiden! En misschien komen er wel mooie acties om het 5 jarige bestaan te vieren!

 

Team Fikki®

Thijs kan het niet allemaal alleen, een jong en enthousiast team achter Fikki® staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en om alle producten snel te leveren! De volledige collectie producten van Fikki® is online te bestellen via www.fikki.nl of via de verschillende wederverkopers. Een website, merkrechten, modelrechten, alles erop en eraan met als doel eeuwige roem voor Fikki®!

 

Gemaakt in Nederland 

Al onze producten worden in Nederland bij Fikki met liefde en vakmanschap gemaakt.

Fikki Showroom

Tevens hebben wij een showroom en buitentuin om alle producten te laten zien! Dus kom langs in onze showroom of kijk in de webshop voor alle producten en informatie!!