Over Fikki

2018 - Uniek 3D ontwerp
Het is hartje zomer 2018 wanneer Thijs op internet op zoek gaat naar de perfecte buitenhaard voor in zijn tuin, hij vindt niet niet wat hij voor ogen heeft. Buitenhaarden met pizza oven en BBQ zijn wel te vinden, maar Thijs mist daarbij een barbecue deksel zodat er bovenop gebarbecued kan worden, en alles met luchtschuiven te regelen is. Met dat idee kruipt Thijs in zijn pen en schetst wekenlang tekeningen tot hij tevreden is en werkt dit ontwerp uit tot het eerste prototype. Na veel testen en fikkie stoken is de Fikki Outdoor Oven geboren!

2019 - oprichting Fikki®

Thijs vindt dat iedereen in zijn eigen achtertuin een lekker Fikki® moet kunnen stoken en lanceert in 2019 de website van Fikki. De Fikki Outdoor Oven is een van de eerste ontwerpen en nu al een echte klassieker in wording. Thijs is opgeleid als technisch tekenaar en doet in zijn vrije tijd niks anders dan koken op vuur en genieten van het buitenleven. Met die ervaringen is het merk Fikki® ontstaan. Wie wil er nou niet een lekker fikkie stoken? 

2022 - Fikki Experience Center in Achterveld

Begin 2022 is onze nieuwe Fikki Experience Center geopend in Achterveld! Bent u ook net zo'n genieter van het buitenleven, kom dan kijken in ons nieuwe experience center en beleef het mee! Neem een kijkje in de productie en onze showroom en stook een Fikki®! 

 

Team Fikki®

De volledige collectie producten van Fikki® is online te bestellen via www.fikki.nl of via de verschillende wederverkopers. Een website, merkrechten, modelrechten, alles erop en eraan met als doel eeuwige roem voor Fikki®!

Thijs kan het niet allemaal alleen, een jong en enthousiast team achter Fikki® staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en om alle producten snel te leveren!