Hollandse pot. Gewoon gezond. Krieltjes met worst, uien maïskolven!

De Fikki Outdoor oven kan alles. Dat bewijst hij keer op keer. Plaats de kookplaat in de oven. Hierop kun je alles lekker bakken. Stook het vuur niet te hoog op, de bakplaat zal al snel heet genoeg zijn om rustig te garen. Hou de plaat lekker vet met wat olie. Met de kookplaat kun je snel en makkelijke een gerechten klaar maken. Gebruik de kookplaat om rechtstreeks erop te bakken of gebruik een pan om erop te zetten, Of gebruik de plaat als ovenplaat met bakpapier erop om koekjes, taarten en cakes te bakken. 

Lees meer »

Riblappen! Met verse groenten!

Vlees bereiden in de Fikki outdoor Oven is geweldig. Plaats hiervoor het BBQ rooster. Dankzij de luchtschuiven kan de oven nauwkeurig op temperatuur geregeld worden. Bak het vlees low and slow. Een temperatuur van rond de 150-160 graden in de oven, en het vlees gaart langzaam, totdat de gewenste kerntemperatuur is bereikt.

Lees meer »

Pizza Time! Mozzarella! Basilicum! Salami!

Voor het bakken van pizza's plaats je de pizzasteen in de Fikki Outdoor Oven. Stook de Fikki Outdoor oven flink op met hout zodat de vlammen boven de pizzasteen uitkomen. Alle soorten pizza's kunnen in de oven. Deze pizza is gemaakt van pizzadeeg, pastasaus, mozzarella, salami. Schuif de pizza in de hete oven met de pizzaschep. Na aantal minuten zal de pizza al klaar zijn.

Lees meer »